Б’ємо тривогу!

|

Святині

Перун 

Попівська провокація? Можливо

Надійшла інформація від Велимира з Вінниці:

Всім УВАГА!!! Сталася надзвичайна подія! Наше спільне досягнення – відновлений Кумир Перуна на Старокиївській горі в Києві (біля Історичного Музею) ПІД ЗАГРОЗОЮ!!!

Невідомі зловмисники вночі, таємно і незаконно намагалися знищити Образ Бога - підпиляли й надрубали дубову основу Кумира, але справу свою довершити не змогли – були зігнані охоронцем Музею.

Нині організоване цілодобове чергування представниками рідновірських громад. Прохання до всіх небайдужих - зголошуватись і долучатися до такої охорони.

Телефонуйте 8-063-585-03-51, 8-067-432-36-97

Короткий коментар

Полян 

А чи не бояться християнські попи та попики, що з їхніми церквами коли-небудь може статися те ж саме, що й у 30-ті роки минулого століття? Тому, мабуть, їм треба б над цим замислюватись, а не творити провокацій і не підбивати на вандалізм проти Українських Святинь забомболених чужовір`ям християн. Питається, де ж ваша, християнська любов до ближнього? А ще Ісус казав: "Полюби ворога свого". То чи творять наругу над Святинями справжні християни, а чи перевертні й недолюдки? У народі кажуть: "Посієш вітер - пожнеш бурю". Варто це прислів`я пам`ятати, панове попи! Ми - люди мирні, але не треба випробовувати наше терпіння.