“Заборонений”. Фільм про Василя Стуса.

 

Винищували кращих українців комуно-московити і тепер цей терор не припинився. А наші прислужники живуть, і навіть дехто стає кумом Путіна, керують партіями,”обираються” народними депутатами, бо бидло і нелюдь за них голосує. Керують партіями і засобами інформації рабіновичі, мертвечуки, вілкули, кернеси(земля йому каменюками і скловатою). А що ж ми, українці? Чому кати спокійно вчиняють злочини? Чи не тому, що розучились ми карати зло? Хай цей фільм змусить нас зрозуміти, що непокарана зло породжує ще більше горя.

 

Я проклинаю всю комуно-московську систему, породжену юдаїзмом! Щиро сподіваюсь, що українці прозріють і викинуть на смітник, слідом за більшовизмом і мерзенне юдохристиянство, яке з людини робить нікчемного раба, який готовий підставляти ліву щоку, коли б’ють по правій, який терпить знущання чужої влади і московського пархату, бо навчений попами любити своїх ворогів. Подивіться цей фільм, хай прокинеться у душах молодих українських патріотів справжній, а не бутафорний націоналізм, який прислуговує неукраїнській нечисті. Звільніть Андрія Рачка, який зник після допиту в СБУ, яке захотіло незаконно обшукати його помешкання. Як і в совдепії, прийшли шукати заборонену літературу, ігноруючи те, що в Україні нема заборонених книг, окрім московських агіток. Андрій не захотів миритися, що паразити- нелюди вирішили встановити свої символи в містах України і показав всім, що потрібно з ними робити. Наші правоохоронці не бачать бандитів і чиновників, які грабують Україну, нема в наших силовиків бажання садити за грати сепаратистів і олігархів-мародерів, які висмоктують у народу непосильними тарифами і податками останні копійки. Прислугу у “слуг народу” цікавлять лише патріоти.

Пам’ятники Василю Стусу , а не юдейські символи мають бути у всіх містах України! Монументи Стусу мають стати символами незламності українців, які очистяться від чужої і ворожої скверни і більше ніколи не будуть терпіти присутність ворога у своїй державі!

Слава українській нації!