Усе для фронту, все для Перемоги

Книжечка

Дороге товариство!

Сьогодні кожен має робити все для нашої Перемоги там, де він може бути найбільш корисним. Наприклад, у теробороні мені подякували за бажання захищати свою країну зі зброєю в руках, але попросили: «Ви краще пишіть вірші, які надихатимуть нас на боротьбу! А з автоматом є кому стояти на блокпостах…»
Може, й правильно. Хоч, якщо доведеться, візьму в руки й зброю. А поки що, разом зі своїми колегами-письменниками, воюю Словом.
До вашої уваги невеличка книжечка з творами запорізьких літераторів, написаних під акомпанемент артилерійських залпів, бомбових вибухів, автоматних черг…
Ми обов’язково переможемо!
Слава Україні! Героям слава! 
 
Микола БІЛОКОПИТОВ. 
Фронтове Запоріжжя
 
-  Трапилось так, що ніхто не очікував того, що станеться з нами в цей час. Письменники Запорізького краю почали з перших днів війни відгукуватися на цю віроломну путінську навалу. Вони почали друкувати свої вірші в фейсбуці та інших соціальних мережах. І  тоді виникла ідея підтримати наших захисників, патріотів, усіх тих, хто плекає перемогу. Ми вирішили видати невеличку книжечку кишенькового формату, яка б огріла серце і душу нашим захисникам, патріотам і таким чином зробити внесок у перемогу над путліревською навалою, - зазначила голова Запорізької обласної організації Національної спілки письменників України Ольга Стадниченко.
 
До книги увійшли твори 16 авторів Запорізької області. Книжки  видано невеликим тиражем  власним коштом голови ЗОО НСПУ. Ольга Стадниченко сподівається, що найближчим часом книжка потрапить до учасників територіальної оборони, ЗСУ, волонтерів, біженців та всіх, хто її потребує. 
 
Книжечка1
 
 
Книжечка2
 
Книжечка3
 
Книжечка4
 
 
Книжечка5
 
Книжечка6
 
Книжечка7
Книжечка8
 
Книжечка9
 
Книжечка10
 
Книжечка11
 
Книжечка12
 
Книжечка13
 
 
Книжечка14