ВІТАННЯ З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

|

 

 

Громадська організація «Україна-2050» щиро вітає всіх українських Військовослужбовців з  Днем Збройних сил України, що встановлений Постановою Верховної Ради України у 1993 році.

Коли ми на вулиці, у праці чи на відпочинку бачимо людину в українській військовій формі, то відчуваємо велику вдячність та гордість за українських Військовослужбовців, які тепер мужньо захищають незалежність і територіальну цілісність української держави, а також національні права, інтереси й гідність українського народу. 

Ми долучаємося до сьогоднішніх молитов за всіх українських Військовослужбовців, які поклали своє життя на вівтар волі та державності України, а також за тих, які у боротьбі з російською агресією захищають українські землі, за тих, які незламно терплять у полоні та за тих, які зникли безвісти.

Вітаємо родини українських Військовослужбовців, які постійно переживають за своїх рідних та близьких, які присвятили себещоб боронити нас від ворожої сили.

Закликаємо владні структури України та громадянське суспільство ще більш віддано працювати, щоб допомогти українським Військовослужбовцям захистити Україну та повернутись живими й здоровими до своїх домівок.

Слава Україні та Українському Війську! Героям Слава!

Евген ЧОЛІЙ,

президент ГО «Україна-2050» Президент Світового Конґресу Українців (2008-2018 рр.)

P.S. Урочиста акція «Шана героям» 29 серпня 2017 року в межах днів української діаспори з нагоди відзначення 50‑ї річниці Світового Конґресу Українців в історико-культурному музеї‑заповіднику «Личаківський цвинтар» у Львові:  https://youtu.be/y48RCVHRviM