РІЗДВЯНЕ ПРИВІТАННЯ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «УКРАЇНА-2050»

|
 
Шановні Пані та Панове!

 

РІЗДВЯНЕ ПРИВІТАННЯ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «УКРАЇНА-2050»

 

Громадська організація (ГО) «Україна-2050» щиро вітає Ієрархів і духовенство Українських Церков, Президента, Голову Верховної Ради, Прем’єр-міністра та Збройні Сили України, всіх медичних працівників та українців і всіх наших друзів у світi з одним із найбільших християнських свят  – Різдвом Христовим! 

Величний день Різдва Христового, що прославляє прихід у земний світ Сина Божого, духовно зміцнює нас, відроджує наші душі в любові і всепрощенні, додає віри в торжество добра над злом та вселяє в нас почуття надії на краще майбутнє.

Цьогорічні святкування Різдва Христового затьмарюють COVID-19 та російська агресія проти України, народ якої продовжує захищати територіальну цілісність України та стримувати просування російського експансіонізму на Захід.

У світлий день Різдва Христового ГО «Україна-2050» закликає всix уславити Сина Божого та помолитися за подолання пандемії коронавірусу, за мир у світі та щоб Українa посіла заслужене нею місце серед незалежних, демократичних та успішних європейських держав.

Христос рождається!  Славімо його!

 

 

Евген Чолій

Президент ГО «Україна-2050»

Президент Світового Конґресу Українців (2008-2018 рр.)

www.ukraine-2050.org